Home User CP Browse Members Calendar Register Today!  
Get New posts Faq / Help? Community Menu
   

Go Back   Hookah Pro - Hookah Forum > Hookah Stuff > Hookah Discussion

Hookah Discussion General discussion related to hookah ...

Does Tangiers Lucid needs to acclimatised (sp?)?

Hookah Discussion

Reply Share
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old September 29th, 2008, 12:29 PM
Donnie
Status: Offline
Hookah Nut
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 172
Default Does Tangiers Lucid needs to acclimatised (sp?)?

Hi all,

Does Tangiers Lucid needs to acclimatised? If so, for how long?
Reply With Quote
  #2  
Old September 29th, 2008, 12:51 PM
thesauce310's Avatar
thesauce310
Status: Offline
Hookah Nut
 
Join Date: Jun 2008
Location: Southern Cali - South Bay
Posts: 291
Send a message via AIM to thesauce310
Default Re: Does Tangiers Lucid needs to acclimatised (sp?)?

"acclimate". they use lower nicotine than the regular line of tangiers so its pretty much like regular shisha - in my experience i never had to, so no, you dont have to acclimate it.
Reply With Quote
  #3  
Old September 29th, 2008, 01:55 PM
Dunkel's Avatar
Dunkel
Status: Offline
Bad Motherf^&*er!

 
Join Date: Jul 2007
Location: West by God Virginia
Posts: 10,708
Default Re: Does Tangiers Lucid needs to acclimatised (sp?)?

I never have had to acclimate it.
__________________
Tangiers =
Reply With Quote
  #4  
Old September 29th, 2008, 01:59 PM
Huskysibe's Avatar
Huskysibe
Status: Offline
Hookah Master
 
Join Date: Jul 2007
Location: Earth
Posts: 4,229
Default Re: Does Tangiers Lucid needs to acclimatised (sp?)?

Nope, that was a big difference from Noir to lucid, no acclimation needed.
__________________
The greatest obstacle to discovery isn't ignorance, but the illusion of knowledge
Reply With Quote
  #5  
Old September 29th, 2008, 09:57 PM
shishasmoke1904
Status: Offline
Hookah Nut
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 219
Default Re: Does Tangiers Lucid needs to acclimatised (sp?)?

it may not be needed, but i do it anyways.
Reply With Quote
  #6  
Old September 29th, 2008, 10:33 PM
SkylineGTR
Status: Offline
Hookah Nut
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 242
Default Re: Does Tangiers Lucid needs to acclimatised (sp?)?

Acclimation not required, but I like to do it.
Reply With Quote
  #7  
Old September 30th, 2008, 03:57 AM
Donnie
Status: Offline
Hookah Nut
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 172
Default Re: Does Tangiers Lucid needs to acclimatised (sp?)?

Quote:
Originally Posted by SkylineGTR View Post
Acclimation not required, but I like to do it.
For how many hours?
Reply With Quote
Reply Share
Share with your friends on facebook

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tangiers Lucid Sambooka Shisha / Tobacco 145 October 16th, 2013 11:00 PM
Tangiers (Lucid) + Funnel + CH Naturals = Long Sessions thesauce310 Hookah Discussion 2 August 29th, 2008 07:08 PM
Antoher HP member requested product! Lucid and Fline ChronicHookah Vendor Sales / Specials / Deals 4 June 18th, 2008 09:37 PM
Tangiers Lucid is here.. ZenSilk Hookah Discussion 67 June 5th, 2008 09:41 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:31 PM.

Skin Design By vBSkinworks



Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2007 - 2012, Hookah Pro Inc.